Event

Linq'24

Uw digitale
Source to Pay-
transformatie
begint hier!

Meld u nu aan!

 

AI, Machine Learning, Advanced Analytics, Virtual Assistants: nieuwe technologieën ontwikkelen zich razendsnel en bieden nieuwe kansen voor de digitale transformatie van Source to Pay-processen. Maar wat is nu een ’hype’ en welke trends gaan ook in de toekomst waarde toevoegen? Welke aanpak past bij uw situatie en hoe blijft u meebewegen met nieuwe ontwikkelingen? Hoe kiest u de beste technologie om ook uw mensen en processen op de juiste manier te ondersteunen?

 

Op deze vragen en meer krijgt u een antwoord tijdens Linq'24. Een baanbrekend & live event dat volledig in het teken staat van de digitale transformatie van inkoop en accounts payable. Een unieke dag vol inspiratie, kennisdelen én kennismaken. Waar mensen, processen en technologie als rode draad doorheen lopen.

 

In één dag wijst Linq'24 u de weg in de laatste productinnovaties met (online) ‘tech pitches’ door maar liefst 25 veelbelovende aanbieders van Source to Pay-technologie. Maar dat is niet alles! Ook brengen wij de laatste ontwikkelingen in onder andere sustainability en regelgeving, en de betekenis daarvan voor uw digitale transformatie.

 

Hoe het definitieve programma eruitziet, hoort u nog van ons. Meld u alvast aan en wij houden u op de hoogte!

Wanneer?
1 oktober 2024

 

Hoe laat?
09:30 - 18:00 uur

 

Waar?
Liemès | Utrecht

 

Voor wie is deze dag?
Linq’24 is exclusief (én gratis) voor inkoop & financieel professionals, die een volgende stap willen zetten in hun digitale transformatie.

Meld u nu aan!

Waarom u deze dag

niet wilt missen!

  • ­

RFI in 1 dag

Geen saaie informatiestands of eindeloze commerciële PowerPoint-presentaties, maar een inspirerende line-up van bekende softwareleveranciers die laten zien wat zij aan productinnovaties in huis hebben. In (online) 'tech pitches' ziet u de hele dag door een interessante mix aan oplossingen: van ‘best of suite’ tot ‘best of breed’, van 'source to contract' tot 'purchase to pay', van toonaangevende namen tot nieuwe spelers en van lokaal tot internationaal.
Spendlinq heeft de leveranciers geselecteerd op basis van marktaandeel, referenties of concept. Alle partijen nemen belangeloos deel aan dit event. Want onafhankelijkheid is de kracht van onze dienstverlening.

  • ­

Krijg nieuwe inzichten

In de kennissessies delen onze experts praktische handvatten om uitdagingen bij de digitale transformatie van Source to Pay- processen het hoofd te bieden. Bijvoorbeeld, waar u aan moet denken bij de keuze van nieuwe software. Of welke rol verandermanagement concreet kan vervullen bij het succesvol implementeren van Source to Pay-projecten.

  • ­

Ontmoet vakgenoten 

Uiteraard is er genoeg ruimte om bij te praten en ervaringen te delen met vakgenoten.

Reserveer

uw ticket!

Bent u er ook bij? Deelname is gratis.

 

Bent u (eind)verantwoordelijk voor inkoop, financiën of accounts payable? Laat u inspireren door 'tech pitches' en kennissessies waarin digitale transformatie en vernieuwing centraal staan.

 

Collega’s of introducées die tot de doelgroep horen van harte welkom!

 

Vragen? Neem dan contact op met

evelien.vegers@spendlinq.com

Meld u nu aan!