Nieuws

Coupa en Spendlinq werken samen om

digitale transformatie

van Source to Pay-processen aan te jagen

15 juni 2023

Coupa Software, een toonaangevende marktleider in Business Spend Management (BSM)-oplossingen, en Spendlinq, de Nederlandse full-service dienstverlener voor digitale transformatie van Source to Pay-processen, kondigen een nieuwe samenwerking aan om organisaties te helpen succesvoller te zijn in uitgavenbeheersing en toegevoegde waarde te leveren die echt meetbaar is. Met een bewezen staat van dienst en brede ervaring in onder meer advies en implementatiediensten binnen het Source tot Pay-domein, sluit Spendlinq zich aan bij het Coupa ecosysteem als nieuwe implementatiepartner.

Spend management als discipline bestond van oudsher in een grijs gebied tussen financiën, inkoop en supply chain, waarbij deze functies worstelden met inzicht en controle op uitgaven. Als gevolg van voortdurende technologische ontwikkelingen is Business Spend Management (BSM) ontstaan, dat organisaties in staat stelt om beter te begrijpen - en te controleren – hoe de aanwezige financiële middelen worden gebruikt. Coupa, het cloudgebaseerde Business Spend Management-platform brengt processen binnen de supply chain, inkoop en financiële functies samen. Het platform stelt organisaties over de hele wereld in staat om maximale waarde uit hun bedrijfsuitgaven te halen en deze doelmatig in te zetten.

 

"Leidinggevenden staan onder toenemende druk om maximale waarde te halen uit hun investeringen in digitale transformatie", zegt Roger Goulart, Executive Vice President of Business Development and Alliances bij Coupa. "Spendlinq wordt beschouwd als een vertrouwde adviseur voor hun opdrachtgevers. Zij helpen leidinggevenden bij het ontwikkelen en implementeren van een complete aanpak voor digitale transformatie en het versnellen van de succesvolle adoptie van best-in-class technologieën. Deze aanpak sluit aan bij Coupa's focus op klantsucces. We zijn verheugd om met Spendlinq samen te werken en Nederlandse organisaties te helpen waarde te leveren die meetbaar is, met Coupa's BSM-platform."

 

“Spendlinq werkt samen met opdrachtgevers om inkoop en financiën te transformeren in een functie die waarde levert en innovatie stimuleert door betere uitgavenbeheersing, productiviteit en financiële controle", zegt Menno Steur, Director of Solutions bij Spendlinq. "Wij begrijpen de uitdagingen die komen kijken bij digitale transformatie en hoe je deze als organisatie het hoofd kunt bieden. Daarom bieden wij onze klanten full-service advies en ondersteuning, van end-to-end implementatiediensten tot professionele ondersteuning op het gebied van strategie, project- en verandermanagement en het uitrollen van software. Wij zijn er trots op dat we ons team van Source to Pay-experts opleiden en certificeren in de nieuwste Coupa-technologie. Een bewijs van onze toewijding en expertise in hun oplossingen. Dit sluit aan bij onze strategie om duurzame samenwerkingen aan te gaan met vooruitstrevende technologieleveranciers. Zo kunnen wij organisaties nog beter in staat stellen om hun inkoop- en financiële functies succesvol digitaal te transformeren.”

Ook interessant voor u?

Wilt u meer weten?

‍Wij helpen u graag verder.

Laat het ons weten!