Nieuws

Keelvar en Spendlinq kondigen samenwerking 

aan om maximale waarde in sourcing processen te realiseren

25 mei 2023

Keelvar, de wereldwijde technologieleverancier van best-in-breed oplossingen voor intelligente sourcing optimalisatie, en Spendlinq, de Nederlandse full-service provider voor de digitale transformatie van Source to Pay-processen, kondigen hun samenwerking aan. Dit stelt de partners in staat om organisaties te helpen met het best mogelijke advies en ondersteuning om maximale waarde te halen uit complexe sourcingprocessen. 

Keelvar brengt inkoop in beweging met haar best-in-breed software voor intelligente sourcing optimalisatie, ontworpen voor eenvoudige gebruikersacceptatie, schaalbaarheid en productiviteit. Het bekroonde SaaS-platform van Keelvar maakt gebruik van kunstmatige intelligentie, machine learning en categorie-expertise en levert daarmee doelgerichte oplossingen die resultaten opleveren voor grote ondernemingen en middelgrote internationale klanten. "We zijn enthousiast om samen te werken met Spendlinq. Hun expertise in Source to Pay transformatie en diepgaande kennis van toonaangevende technologieën maken hen een ideale partner voor Keelvar," zegt Kasia Tati, Partnerships Director bij Keelvar. "Samen kunnen we klanten het best mogelijke advies en ondersteuning bieden bij complexe sourcingprocessen, waarbij we gebruik maken van ons gebruiksvriendelijke platform met geavanceerde mogelijkheden. De samenwerking is een uitgelezen kans om nog meer organisaties kennis te laten maken met sourcing-oplossingen van wereldklasse en om wederzijdse klanten te helpen om nog succesvoller te zijn op dit vakgebied."

 

"Bij Spendlinq begrijpen we heel goed dat het moeilijk kan zijn om de uitdagingen die digitale transformatie met zich meebrengt het hoofd te bieden. Daarom bieden wij onze klanten uitgebreide ondersteuning en advies. Een belangrijk onderdeel van onze aanpak is om een grondige kennis op te bouwen van de nieuwste vooruitstrevende technologieën, zodat we onze klanten op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen. Een van de technologieën waarin we gespecialiseerd zijn is Keelvar, een best-in class sourcingoplossing waarmee wij onze klanten kunnen helpen bij complexe tenderprocessen. Keelvar biedt een gebruiksvriendelijk platform met geavanceerde mogelijkheden, waardoor het een ideale oplossing is voor uitgebreide en complexe tenders'', zegt Menno Steur, Solutions Director bij Spendlinq.

''Bovendien delen Keelvar en Spendlinq allebei de ambitie om klanten te helpen met uitzonderlijke dienstverlening die bijdraagt aan hun succes. Spendlinq helpt klanten bij digitale transformatie met full-service ondersteuning op het vlak van strategie, project- en verandermanagement, en uitrol van de software. Maar ook daarna blijven wij betrokken en scherpen wij aan, om een succesvolle koers te kunnen varen. Wij zijn er trots op dat onze experts gecertificeerd zijn in Keelvar. Een bewijs van onze expertise in hun oplossing."

 

Ook interessant voor u?

Wilt u meer weten?

‍Wij helpen u graag verder.

Laat het ons weten!