Nieuws

Onventis en Spendlinq werken samen om

succesvolle digitale transformatie van Inkoop en Financiën te realiseren

2 mei 2023

Onventis, een toonaangevende leverancier van cloud procurement oplossingen, sluit zich aan bij het open partnernetwerk van Spendlinq, de Nederlandse full-service dienstverlener voor de digitale transformatie van Source to Pay-processen. Dankzij de samenwerking kunnen beide partners (middelgrote) organisaties helpen om hun (digitale) inkoop- en financiële processen te optimaliseren en te innoveren, zodat zij beter grip hebben op risico's en meer controle hebben over uitgaven.

Veel inkoop- en financiële afdelingen begrijpen de voordelen van één geïntegreerde oplossing voor het stroomlijnen van alle inkoop- en factuurverwerkingsprocessen, in plaats van een 'best-of-breed'-aanpak. Voorbeelden hiervan zijn een kortere tijdsduur tot livegang met een ‘lean’ projectscope, lage implementatie- en advieskosten, maar ook een eenvoudigere samenwerking met het leveranciersnetwerk en een intuïtieve gebruikerservaring. Het cloudgebaseerde softwareplatform van Onventis automatiseert alle processen van Source to Pay, inclusief leveranciersnetwerk, waardoor deze eenvoudiger en efficiënter verlopen. Een ‘alles-in-één’ procurement systeem dat organisaties helpt hun bedrijfsuitgaven te beheersen met als doel financiële controle, meer efficiëntie, betere compliance en hogere kostenbesparingen te realiseren.

 

"Samen helpen we bedrijven om succesvoller te zijn door de inzet van innovatieve strategieën en de nieuwste technologieën", zegt Menno Steur, Director of Solutions bij Spendlinq. ''Door een partnership aan te gaan met Onventis, werken we samen om klanten te helpen bij het realiseren van duurzame verbeteringen in de inkooporganisatie en -processen. Onze getrainde en gecertificeerde consultants leveren ‘end-to-end’ implementatiediensten aan organisaties die het Onventis All-In-One Procurement-platform in gebruik nemen, maar ook professionele ondersteuning op het gebied van strategie, project- en verandermanagement en uitrol van de software."

 

"We zijn enthousiast om samen te werken en kennis te delen met Onventis en samen klanten te helpen om verborgen potentieel te ontdekken in hun Source to Pay-processen," zegt Menno. "Een belangrijke pijler in het full-service concept van Spendlinq is onafhankelijk advies aan organisaties over de inzet van de beste technologie voor de digitale transformatie van Source to Pay. In projecten waarin we deze processen met klanten optimaliseren, kan de technologie van Onventis een waardevolle aanvulling zijn. Dit past in onze strategie om structureel samen te werken met technologiepartners voor de succesvolle digitale transformatie van Inkoop en Financiën."

 

"We zijn trots op de samenwerking met Spendlinq als onze eerste implementatiepartner in de Benelux. Met brede kennis en expertise over de hele Source to Pay levenscyclus en een succesvolle staat van dienst, is Spendlinq een vertrouwde partner voor de digitale transformatie van inkoop- en financiële processen," zegt Jerker Vulperhorst, Managing Director bij Onventis Benelux. "Dat zij kennis verwerven over de Onventis-oplossingen als een Source to Pay-suite voor (middelgrote) organisaties is weer een erkenning voor onze succesvolle strategie en onze aanpak om het toonaangevende Source to Pay-platform voor (middelgrote) organisaties in de Benelux te zijn."

Ook interessant voor u?

Wilt u meer weten?

‍Wij helpen u graag verder.

Laat het ons weten!