Expertise

Accounts Payable

Meer efficiency en minder complexiteit voor Accounts Payable

Wilt u uw Accounts Payable-processen versnellen en tegelijkertijd kosten en complexiteit verminderen? Wilt u het aantal facturen dat handmatig wordt goedgekeurd drastisch omlaag brengen? Wilt u dat de crediteurenadministratie minder inspanningen hoeft te verrichten om afwijkingen op te lossen? Een volledige integratie van alle stappen van het Accounts Payable (AP)-proces kan u veel voordelen bieden als het gaat om efficiëntie en kostenbesparingen.

Het belang van Accounts Payable

Het beste Accounts Payable-proces voor u

Uw organisatie verwerkt jaarlijks grote aantallen inkoopfacturen. Elke factuur handmatig afhandelen is een arbeids- intensief en foutgevoelig proces dat al snel onnodige vertragingen tot gevolg heeft. Dit kan leiden tot boetes voor te late betaling en het mislopen van betalingskortingen. Door alle stappen van het AP-proces in samenhang met elkaar aan te pakken krijgt u beter inzicht en controle over uw facturen. U bent in staat om eenvoudig betrouwbare financiële rapportages op te stellen. Daarnaast garandeert een integrale audit trail dat u financiële informatie nauwkeurig en volgens de laatste wet- en regelgeving kunt rapporteren.

Wist u dat u waarschijnlijk kansen laat liggen die op korte termijn de factuur- verwerking in uw organisatie drastisch kunnen verbeteren? Daarom is het belangrijk om te begrijpen waar knelpunten zitten die tot vertraging leiden, en wat mogelijke oplossingen zijn. U kunt bijvoorbeeld een 'shared service'-aanpak overwegen waarmee u de verwerking van facturen centraliseert. Wanneer u een standaardprocedure hanteert en ook vastlegt, weet iedereen in uw organisatie precies hoe facturen met en zonder PO moeten worden verwerkt (digitaal en handmatig). Daarmee zet u een volgende stap naar een efficiënter proces en realiseert u bedrijfsbreed transparantie in al uw uitgaven en verplichtingen tot in het kleinste detail.

De voordelen

voor uw

organisatie?

  • Versnel de doorlooptijd van het factuurverwerkingsproces
  • Voorkom boetes voor te late betalingen en betaal geen dubbele of onjuiste facturen
  • Minimaliseer de kosten van uw Accounts Payable-proces
  • Betere voorspelbaarheid van uw cashflow door betrouwbare forecasting
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in de status van facturen

U zoekt expertise,

wij hebben de experts

Of u al onderweg bent of juist aan het begin staat van uw digitale transformatie: wij helpen u om de juiste stappen te nemen, onafhankelijk van de technologie die u gebruikt. Wij ontwerpen, implementeren en digitaliseren uw Accounts Payable-proces, zodat het werkt en blijven betrokken zodat het blijft werken.

We kennen het vakgebied als geen ander, we weten welke technologie daarvoor in de markt is en welke oplossing het beste past bij uw situatie.

Ook interessant voor u?

Uw Source to Pay

transformatie begint hier!

Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op
Esther Marechal
Business Development Director