Expertise

Contingent Workforce

Management

Krijg volledig grip op inhuur van tijdelijk personeel

Wilt u precies weten wie u als tijdelijk personeel inhuurt, bij welke leverancier en tegen welke kosten? Wilt u het hele inhuurproces beter stroomlijnen en weten waar u besparingen kunt realiseren? Dan kunnen onze Contingent Workforce Management (CWM)-specialisten u zeker verder helpen!

Het belang van Contingent Workforce Management

Het beste Contingent Workforce Management-proces voor u

Organisaties die de voordelen zien van een flexibele schil, staan steeds meer onder druk om zich te verantwoorden over uitgaven voor extern personeel. Verrassend genoeg zijn deze gegevens vaak niet direct voorhanden. Door transparantie in het hele inhuurproces heeft u altijd een actueel beeld wie u als tijdelijk personeel inhuurt, bij welke leverancier en tegen welke kosten.
Een goed ingericht Contingent Workforce Management-proces verbindt organisaties, leveranciers en mensen. Het richt zich op elke fase van de levenscyclus van de inhuur van tijdelijk personeel, van sourcing en onboarding tot offboarding en herplaatsing. Tegenwoordig bestaat gemiddeld maar liefst 40% van het totale personeelsbestand uit extern personeel. Beter grip op dit proces kan signficante besparingsmogelijkheden bieden.

Een ‘best-in-class’ Contingent Workforce Management-proces stroomlijnt alle stappen van het inhuurproces – personeelsaanvraag, contractering, urenregistratie en factuurafhandeling - en maakt het onmogelijk voor medewerkers om buiten procedures om in te huren. Realiseer een integrale aanpak en optimaliseer alle stappen in samenhang met elkaar. Dat levert voordelen op voor uw vaste en tijdelijke medewerkers. Bovendien u hoeft zich niet meer bezig te houden met arbeidsintensieve administratie- en autorisatieprocedures. U houdt de regie over het inhuurproces en kunt uw aandacht richten op het binnenhalen van het juiste talent.

De voordelen

voor uw

organisatie?

  • Efficiëntere inhuur van tijdelijk personeel
  • Voorkom dat medewerkers inhuren buiten procedures om
  • Verlaag de kosten voor werving en selectie van tijdelijk personeel
  • Betere budgetbewaking bij inzet van extern personeel
  • Verminder de foutkans in facturen

U zoekt expertise,

wij hebben de experts

Of u al onderweg bent of juist aan het begin staat van uw digitale transformatie: wij helpen u om de juiste stappen te nemen, onafhankelijk van de technologie die u gebruikt. Wij ontwerpen, implementeren en digitaliseren uw Contingent Workforce Management-proces, zodat het werkt en blijven betrokken zodat het blijft werken.

We kennen het vakgebied als geen ander, we weten welke technologie daarvoor in de markt is en welke oplossing het beste past bij uw situatie.

Ook interessant voor u?

Uw Source to Pay

transformatie begint hier!

Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op
Esther Marechal
Business Development Director