Expertise

Purchase to Pay

Krijg eenvoudig en snel grip op al uw uitgaven

Wilt u beter grip krijgen op de (rechtmatigheid van) inkoopuitgaven van uw organisatie of meer besparen door zowel de directe inkoopkosten als de proceskosten te verlagen? Of vindt u het juist belangrijk om de doorlooptijd van het operationele inkoop- en factuurverwerkingsproces te versnellen? Dan kan een volledige integratie van alle stappen van het Purchase to Pay (P2P)-proces het antwoord voor u zijn!

Het belang van

P2P-integratie

Het beste

P2P-proces voor u

In veel organisaties is het operationele proces - vanaf de bestelaanvraag tot en met de afhandeling van de factuur - vaak complex met veel administratieve stappen en goedkeuringsmomenten, waar verschillende belanghebbenden bij betrokken zijn. Om het proces optimaal te laten werken is een goede afstemming én samenwerking tussen alle betrokkenen en processen essentieel. Door deze processen in samenhang met elkaar aan te pakken en standaardprocedures in te richten, zet u een belangrijke stap naar volledige controle over al uw uitgaven.

Een 'best-in-class' P2P-proces bereikt u als u de hele procesketen van inkoop tot en met betaling met elkaar verbindt, en vanuit dit proces zowel uw bestellingen als facturen afhandelt. Daarbij is het van belang dat uw medewerkers eenvoudig hun weg vinden en bestellen binnen  afgesloten  leverancierscontracten en budgetten. Dit zorgt voor een soepele verwerking en betaalbaarstelling van ontvangen facturen, zodat deze snel beschikbaar zijn in uw financiële administratie. Daarnaast moet er aandacht zijn voor efficiënte uitwisseling van transacties met leveranciers. Het uiteindelijke doel is een 360˚ beeld van alle uitgaven en verplichtingen tot in het kleinste detail.

De voordelen

voor uw

organisatie?

  • Maak optimaal gebruik van besparingsmogelijkheden
  • Verlaag inkoopkosten en interne proceskosten, en verbeter uw concurrentiepositie
  • Verminder doorlooptijden door het digitaliseren van handmatige processen
  • Krijg bedrijfsbrede transparantie en controle over uw uitgaven en verplichtingen
  • Verbeter de acceptatie door gebruikers en voorkom Maverick-buying

U zoekt expertise,

wij hebben de experts

Of u al onderweg bent of juist aan het begin staat van uw digitale transformatie: wij helpen u om de juiste stappen te nemen, onafhankelijk van de technologie die u gebruikt. Wij ontwerpen, implementeren en digitaliseren uw P2P-proces, zodat het werkt en blijven betrokken zodat het blijft werken.

We kennen het vakgebied als geen ander, we weten welke technologie daarvoor in de markt is en welke oplossing het beste past bij uw situatie. Het resultaat? Meer controle en inzicht in uw uitgaven met complete audit trail, efficiëntere processen, minder kans op fouten en lagere kosten.

Ook interessant voor u?

Uw Source to Pay

transformatie begint hier!

Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op
Esther Marechal
Business Development Director