Expertise

Source to Contract

Uw inkoopprocessen eenvoudiger, efficiënter en volledig compliant

Wilt u meer bereiken met uw inkoopbudget en tegelijkertijd grip te houden op bedrijfsrisico’s? Vindt u het belangrijk dat uw inkoopafdeling de activiteiten kan stroomlijnen en voordeliger kan inkopen door leveranciers op een effectieve manier in te zetten, en prestaties beter kan evalueren? Wilt u leveranciersafspraken optimaal benutten? Dat kan door alle stappen van het Source to Contract (S2C)-proces volledig te integreren zodat dit uiteindelijk naadloos en efficiënt verloopt!

Het belang van

Source to Contract-integratie

Het beste Source to Contract-proces voor u

Het Source to Contract-proces verbindt de strategische en tactische inkoopprocessen met elkaar en is cruciaal om effectief uw inkoopbehoefte te kunnen definiëren en de juiste leveranciers te kunnen selecteren in een transparant en objectief proces. Ook wilt u zeker zijn dat iedereen in uw organisatie de onderhandelde leveranciersafspraken optimaal benut. En voorkomen dat inkopen nog steeds buiten contracten om verlopen.

Haal meer rendement uit uw strategische en tactische inkoop door het hele proces te stroomlijnen en alle processen voor leverancierselectie, leveranciersmanagement en contractbeheer naadloos aan elkaar te koppelen. Zo zorgt u voor betere bedrijfsplanning, effectiever categoriemanagement, objectieve leverancierskwalificatie, efficiëntere leveranciersonderhandelingen en beter contractmanagement. Door het Source to Contract-proces te integreren verloopt uw inkoopproces op een effectieve manier, kunt u de totale kosten voor inkoop verlagen en uiteindelijk meer resultaat boeken.

De voordelen

voor uw

organisatie?

  • Verlaag kosten en haal meer waarde uit uw inkoopprojecten
  • Kwalificeer leveranciers op basis van een efficiënt, objectief en transparant proces
  • Krijg beter grip op leveranciersprestaties, waarborg (contract)compliance en verminder risico’s
  • Een 'single source of truth’ voor uw contractinformatie
  • Verbeter communicatie en samenwerking met uw collega’s én uw leveranciers

U zoekt expertise,

wij hebben de experts

Of u al onderweg bent of juist aan het begin staat van uw digitale transformatie: wij helpen u om de juiste stappen te nemen, onafhankelijk van de technologie die u gebruikt. Wij ontwerpen, implementeren en digitaliseren uw Source to Contract-proces, zodat het werkt en blijven betrokken zodat het blijft werken.

We kennen het vakgebied als geen ander, we weten welke technologie daarvoor in de markt is en welke oplossing het beste past bij uw situatie.

Ook interessant voor u?

Uw Source to Pay

transformatie begint hier!

Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op
Esther Marechal
Business Development Director