Expertise

Source to Pay

Realiseer meer waarde in elke stap van de spend lifecycle

Wilt u zekerheid dat uw organisatie volledig grip heeft op uitgaven en daarnaast goed presteert op contract compliance? Wilt u de waarde van uw onderhandelde inkoopcontracten kunnen borgen in werkbare operationele processen en besparingspotentieel daadwerkelijk benutten? Dan kan een volledige integratie van alle stappen van het Source to Pay (S2P)-proces een oplossing voor u zijn!

Het belang van Source to Pay-integratie

Het beste Source to Pay-proces voor u

Veel organisaties zijn prima in staat om - al dan niet zelfstandig - scherpe afspraken te maken met leveranciers. Naast garantie voor kwaliteit, moeten deze contracten vooral besparingspotentieel realiseren. Maar wanneer dit besparingspotentieel op operationeel niveau niet optimaal wordt benut, dan vervaagt de toegevoegde waarde van een inkoopafdeling voor een organisatie. Door het strategisch/tactische inkoopproces, maar ook het operationele proces van bestelaanvraag tot en met betaling naadloos op elkaar aan te sluiten, heeft uw organisatie de mogelijkheid om over de volle breedte van de organisatie besparingspotentieel te verzilveren.

Haal meer rendement uit uw strategisch/tactische inkoop en uw operationele processen door de volledige procesketen ‘end-to-end’ aan elkaar te koppelen: van sourcingtrajecten, contractbeheer en inkooptransacties tot samenwerking met leveranciers en automatische afhandeling van facturen. Het maakt een naadloze integratie van de inkoop- en factuurafhandelingsprocessen mogelijk. Dat is precies de kracht van procesintegratie. U draagt bij aan beter resultaat door kosten te verlagen en waarde te vergroten, terwijl u tegelijkertijd uw hele organisatie efficiënter, effectiever én succesvoller maakt.

De voordelen

voor uw

organisatie?

  • Verbeter de samenwerking en coördinatie tussen de afdelingen Inkoop en Financiën
  • Vereenvoudig en verbeter uw uitgavenanalyse tot op detailniveau
  • Kostenbesparingen op lange termijn met controle op toegewezen budget
  • Efficiënter risico- en prestatiebeheer, met een betere naleving van regelgeving, contracten en kwaliteitsnormen
  • Verbeter de gebruikerservaring voor zowel uw interne gebruikers als uw leveranciers

U zoekt expertise,

wij hebben de experts

Of u al onderweg bent of juist aan het begin staat van uw digitale transformatie: wij helpen u om de juiste stappen te nemen, onafhankelijk van de technologie die u gebruikt. Wij ontwerpen, implementeren en digitaliseren uw S2P-proces, zodat het werkt en blijven betrokken zodat het blijft werken.

We kennen het vakgebied als geen ander, we weten welke technologie daarvoor in de markt is en welke oplossing het beste past bij uw situatie.

Ook interessant voor u?

Uw Source to Pay

transformatie begint hier!

Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op
Esther Marechal
Business Development Director