Expertise

Strategic Sourcing

Realiseer maximale waarde tegen minimale kosten

U wilt effectiever kunnen inspelen op de snel veranderende inkoopbehoefte in uw organisatie? U wilt een efficiënt proces om de juiste leveranciers te selecteren, dat ook transparant en objectief is? Dat kan door alle stappen van het Strategic Sourcing-proces volledig te integreren, zodat dit uiteindelijk naadloos en efficiënt verloopt!

Het belang van

Strategic Sourcing

Het beste Strategic

Sourcing-proces voor u

Effectieve inkoop betekent meer dan ‘de zoektocht naar de laagste prijs’. Hiermee legt u de basis voor een duurzame samenwerking met uw leveranciers, en helpt u om besparingsdoelstellingen te realiseren en risico’s te verminderen. Door elk inkooptraject te doorlopen volgens een eenduidig en transparant proces – met standaard procedures en sourcing templates - zorgt u ervoor dat uw inkoopteam de beste producten en diensten kan selecteren, tegen de beste prijs en voorwaarden. In combinatie met een gedegen projectadministratie krijgt u grip op het proces en bent u uiteindelijk in staat om inkoopbeslissingen beter te onderbouwen.

Een transparant en eenduidig proces is de sleutel tot effectieve inkoop. Om dit doel te bereiken, moet uw organisatie een duidelijke inkoopstrategie formuleren en deze doorvoeren in een efficiënt proces voor het opstellen van specificaties tot en met het objectief vergelijken en selecteren van de beste aanbieder op basis van prijs en kwaliteit. Uiteraard wilt u daarbij elke stap kunnen toetsen aan de laatste wet- en regelgeving. Een gestructureerde aanpak helpt uw inkoopteam om het kwalificatieproces sneller en efficiënter uit te voeren, zelfs als het gaat om complexe aanbestedingen.

De voordelen

voor uw

organisatie?

  • Verbeter de samenwerking met leveranciers
  • Realiseer bedrijfsbrede transparantie in het inkoopproces
  • Verlaag inkoopkosten en proceskosten
  • Boek tijdwinst door efficiënte kwalificatie van leveranciers
  • Verhoog de kwaliteit van uw dienstverlening, binnen én buiten uw organisatie

U zoekt expertise,

wij hebben de experts

Of u al onderweg bent of juist aan het begin staat van uw digitale transformatie: wij helpen u om de juiste stappen te nemen, onafhankelijk van de technologie die u gebruikt. Wij ontwerpen, implementeren en digitaliseren uw Strategic Sourcing-proces, zodat het werkt en blijven betrokken zodat het blijft werken.

We kennen het vakgebied als geen ander, we weten welke technologie daarvoor in de markt is en welke oplossing het beste past bij uw situatie.

Ook interessant voor u?

Uw Source to Pay

transformatie begint hier!

Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op
Esther Marechal
Business Development Director