Expertise

Supplier Relationship

Management

Verbeter leveranciersrelaties en minimaliseer risico’s

Heeft u altijd een actueel en accuraat beeld van de gegevens en prestaties van uw leveranciers? Weet u ook hoe zij presteren in vergelijking met andere leveranciers? Supplier Relationship Management (SRM) kan voor u een belangrijke rol spelen. Een professioneel ingericht SRM-proces zorgt voor een optimale mix van prijs, kwaliteit, samenwerking, levertijd en leverbetrouwbaarheid bij uw leveranciers.

Het belang van Supplier Relationship Management

Het beste Supplier Relationship Management-proces voor u

Leveranciers die beter presteren dragen direct bij aan de concurrentiekracht en marktpositie van uw organisatie. En kunnen u kosten besparen. Effectief leveranciersmanagement betekent dat u inzicht heeft in alle informatie die u verzamelt in elke fase van de ‘supplier lifecycle’: onboarding, kwalificatie, beheer van contracten, evaluatie van leveranciers, classificatie, risicobeheer en offboarding. Als u deze gegevens op orde heeft, dan heeft u ook profijt in de aangesloten processen, zoals contractmanagement, leveranciersselectie, het bestelproces en de afhandeling van inkoopfacturen.

Een ‘best-in-class' Supplier Relationship Management-proces brengt alle informatie over uw leveranciers overzichtelijk samen. Vaak is de beoordeling van leveranciersprestaties versnipperd en dat maakt het lastig om deze goed vast te leggen en objectief te meten. Werk met KPI’s om prestaties af te zetten tegen vastgestelde criteria. Door risico’s tijdig in kaart te brengen en bespreekbaar te maken houdt u volledige controle over de naleving van contractafspraken.

De voordelen

voor uw

organisatie?

  • Krijg beter grip op leveranciersprestaties, waarborg (contract)compliance en verminder risico’s
  • Verbeter communicatie en samenwerking met uw leveranciers
  • Maak leveranciersinformatie beschikbaar voor alle betrokkenen in uw organisatie
  • Actief naleven en uitvoeren van contracten
  • Verbeter controle op kwaliteit

U zoekt expertise,

wij hebben de experts

Of u al onderweg bent of juist aan het begin staat van uw digitale transformatie: wij helpen u om de juiste stappen te nemen, onafhankelijk van de technologie die u gebruikt. Wij ontwerpen, implementeren en digitaliseren uw Supplier Relationship Management-proces, zodat het werkt en blijven betrokken zodat het blijft werken.

We kennen het vakgebied als geen ander, we weten welke technologie daarvoor in de markt is en welke oplossing het beste past bij uw situatie.

Ook interessant voor u?

Uw Source to Pay

transformatie begint hier!

Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op
Esther Marechal
Business Development Director