Expertise

Travel & Expense

Management

Vereenvoudig het declaratieproces, voor uw medewerkers en administratie

Wilt u dat het declaratieproces van zakelijke onkosten een stuk makkelijker wordt voor uw medewerkers, maar ook voor uw financiële administratie? Wilt u een einde maken aan de onnodige stroom declaratieformulieren en papieren bonnetjes? Dat kan door alle stappen van het Travel & Expense Management-proces (TEM) naadloos op elkaar aan te sluiten. U bespaart veel tijd (en dus kosten) en heeft altijd een actueel beeld van daadwerkelijke kosten.

Het belang van Travel & Expense Management

Het beste Travel & Expense Management-proces voor u

In elke organisatie maken medewerkers onkosten die zij kunnen declareren. Hiervan moeten de originele bonnetjes worden bewaard en eens in de zoveel tijd als declaratie worden ingediend met een formulier. De financiële administratie moet vervolgens alle bonnetjes overtypen en invoeren in het financiële systeem, en de papieren bonnen 7 jaar lang bewaren om te voldoen aan de fiscale bewaarplicht. Door alle stappen van het Travel & Expense Management-proces te integreren zorgt u voor een efficiënt en soepel proces. Dit betekent meer gebruiksgemak voor medewerkers, die bovendien hun declaraties sneller en eenvoudiger krijgen uitbetaald.

Het is belangrijk dat uw medewerkers - en leidinggevenden - alle acties omtrent het declaratieproces direct kunnen afhandelen, de status kunnen volgen en declaratierichtlijnen kunnen inzien. U wilt maximale flexibiliteit voor uw medewerkers, terwijl u controle houdt over uitgaven. Fysieke of virtuele betaalkaarten stellen u in staat om het doel en de limiet voor elke gebruiker vast te stellen, goedkeuringsflows op maat toe te passen en transacties te volgen.  Naast een efficiënter declaratieproces, wilt u actueel inzicht in daadwerkelijke kosten. Door kosten toe te wijzen aan categorieën en projecten krijgt u beter inzicht waar besparingskansen liggen. Door budgetten toe te kennen aan specifieke categorieën wordt het eenvoudiger om te sturen op kosten.

De voordelen

voor uw

organisatie?

  • Versnel de doorlooptijd van het declaratieproces
  • Minimaliseer de proceskosten van uw Travel & Expense Management
  • Bespaar tijd (en kosten) op administratief werk
  • Geef budgetoverschrijdingen en fraude geen kans
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in uitgaven

U zoekt expertise,

wij hebben de experts

Of u al onderweg bent of juist aan het begin staat van uw digitale transformatie: wij helpen u om de juiste stappen te nemen, onafhankelijk van de technologie die u gebruikt. Wij ontwerpen, implementeren en digitaliseren uw Travel & Expense Management-proces, zodat het werkt en blijven betrokken zodat het blijft werken.

We kennen het vakgebied als geen ander, we weten welke technologie daarvoor in de markt is en welke oplossing het beste past bij uw situatie.

Ook interessant voor u?

Uw Source to Pay

transformatie begint hier!

Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op
Esther Marechal
Business Development Director