Nieuws

Spendlinq lanceert

full-serviceconcept

voor succesvolle

Source to Pay transformatie

6 april 2023

Spendlinq lanceert als enige Nederlandse full-service dienstverlener een uniek concept dat organisaties helpt bij elke stap op weg naar een succesvolle digitale transformatie van Source to Pay-processen. Spendlinq bundelt onderscheidende expertise in het Source to Pay-domein met kennis van de beste technologie in de (internationale) markt. De organisatie specialiseert in het ontwerpen, implementeren en digitaliseren van Source to Pay-processen (of deelgebieden daarvan), ongeacht de volwassenheidsfase waarin een opdrachtgever zich bevindt of de technologie die wordt gebruikt. Vanuit een onafhankelijke positie zoekt Spendlinq de juiste match voor elke opdrachtgever die gebaat is bij technologische ondersteuning. Daarom heeft de dienstverlener een open partnernetwerk geïntroduceerd om altijd voorop te kunnen lopen als het gaat om de laatste marktontwikkelingen en technologische innovaties.

Volgens Paul van Rietschoten, algemeen directeur en oprichter van Spendlinq, staat digitale transformatie van Inkoop en Finance in veel organisaties bovenaan de agenda. “Vaak dreigen deze initiatieven te mislukken door een verkeerde aanpak van het selectietraject, slechte samenwerking tussen belanghebbenden, verkeerde inzet van (bestaande) technologie en gebrekkige integratie. Terwijl het - met de juiste expertise - zoveel beter kan. Digitale transformatie van Source to Pay-processen biedt organisaties enorme kansen om langdurig waarde te creëren en groei te versnellen. Technologie speelt hierin een centrale rol, maar kan alleen in combinatie met de juiste mensen en processen de beste resultaten opleveren. Wij kennen de processen van Source to Pay als geen ander, weten welke technologie daarvoor in de markt is en welke oplossing het beste past bij de situatie van onze opdrachtgevers. Ondanks dat, zijn het in bepaalde situaties juist de mensen en processen die extra aandacht nodig hebben en is alternatieve technologie niet eens noodzakelijk. Of met een slimme technologische toevoeging krijgt bestaande software weer een tweede leven. Onze kracht is dat wij voortdurend op zoek zijn naar (technologische) verbeteringen, scherpen aan waar en wanneer kansen zich voordoen, omdat wij geloven dat het altijd beter kan. Onze functionele expertise en kennis van best practices biedt - in combinatie met de beste technologie - een garantie voor een succesvolle digitale transformatie.”

 

Vandaag onthult Spendlinq de nieuwe merkidentiteit met een nieuwe website. Deze weerspiegelt de onafhankelijke positie van Spendlinq als enige Nederlandse full-service dienstverlener die organisaties helpt bij elke stap op weg naar een succesvolle digitale transformatie van Source to Pay-processen. Tim Schaefers, mededirecteur en oprichter van Spendlinq, vertelt: “Op basis van onze unieke expertise in het Source to Pay-domein en kennis van innovatieve technologie hebben we een breed dienstenaanbod ontwikkeld en een sterk team van Source to Pay-experts dat onze opdrachtgevers met professioneel advies bijstaat in hun reis naar digitale transformatie van Source to Pay. Uiteraard nodigen wij iedereen die belangstelling heeft van harte uit om een kijkje te nemen op onze website of neem contact op voor een kennismaking.”

Ook interessant voor u?

Wilt u meer weten?

Wij helpen u graag verder.

Laat het ons weten!